Olaplex je blagovna znamka za nego las, ki jo je leta 2014 ustanovil Dean Christal. Izdelke sta razvila dva kemika, Eric Presley in Craig Hawker. Izdelki Olaplex so namenjeni obnovi pretrganih vezi v laseh, ki so posledica kemičnih, toplotnih in mehanskih poškodb. Je prvi in edini sistem obnovitve las z več zaščitenimi patenti.

Medtem ko drugi tretmaji za lase pomagajo obnoviti lase večinoma na bolj površinski ravni, je Olaplex drugačen po tem, da preoblikuje las od znotraj navzven. Poškodovani lasje imajo poškodovane disulfidne vezi, Olaplexova patentirana sestavina, pomaga obnoviti poškodovane kemijske vezi v laseh s pomočjo ene same aktivne patentirane sestavine, bis-aminopropil diglikol dimaleata.

OLAPLEX je namenjen tako uporabi v frizerskem salonu, kot tudi domači negi las.

OLAPLEX NEGA V SALONU

Olaplex tretma je tristopenjski tretma, namenjen obnovi pretrganih vezi v laseh, ki so posledica kemičnih, toplotnih in mehanskih poškodb.

Olaplex No. 1 Bond Multiplier, prvi korak v procesu bo okrepil vezi, da prepreči prihodnje prekinitve, saj vsebuje koncentrirano aktivno obnovitveno sestavino.

Olaplex No. 2 Bond Perfector, drugi korak v procesu poveže pretrgane vezi, ki so po kemijskem postopku ostale nepovezane.

OLAPLEX NEGA DOMA

Olaplex No. 3 Hair Perfector. Zadnji korak namenjen negi las doma. Kremna emulzija zagotovi trajno zaščito vaših las, ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa.

Olaplex No. 3 Hair Protector je najbolje nanesti na čiste, z brisačo osušene lase. Za največjo učinkovitost pustite delovati 20 minut ali več. izdelek sperite, nato pa nanesite šampon in balzam kot običajno.

Vsi izdelki vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

Izdelki za domačo nego las, ki so na voljo v naši spletni trgovini:

  • Olaplex No.3 – Nega
  • Olaplex No.4 – Šampon
  • Olaplex No.4P – Šampon z vijoličnimi pigmenti – NOVOST
  • Olaplex No.5 – Regenerator
  • Olaplex No.5 – Regenerator z vijoličnimi pigmenti – NOVOST
  • Olaplex No.6 – Krema za stiliranje
  • Olaplex No.7 – Olje