Individualno ali skupinsko izobraževanje

Omogočamo individualno izobraževanje ali v skupini. Izobraževanje poteka v našem salonu na Komenskega ulici 42 v Ljubljani. Po dogovoru se izobraževanje lahko izvaja tudi na drugi lokaciji in v tujini (Hrvaška, Srbija in BIH).

Komu je izobraževanje namenjeno?

Mladim frizerjem, ki želijo osvojiti osnove in tehnike ženskega in moškega striženja ter barvanja. Akademija je namenjena tudi izkušenim frizerjem in frizerskim salonom, ki so željni novega znanja, bi radi ostali v koraku z modnimi trendi in svojim strankam ponudili vrhunsko storitev.

Vrhunsko urejen prostor

Nudimo vrhunsko urejen prostor z vso potrebno opremo za izvedbo seminarja na visokem nivoju. Tako kot pri vsakdanjem delu tudi pri izvedbi seminarja uporabljamo svetovno priznane izdelke za urejanje las in brade blagovne znamke Andis, pri negi in oblikovanju pa prisegamo na profesionalno kozmetiko Kevin Murphy iz Avstralije, ki združuje visokotehnološko znanstveno znanje z najboljšimi naravnimi sestavinami, pri tem pa ostaja prijazna do okolja.

Prijava

Andis

Je vodilni proizvajalec orodij za striženje. Nenehne inovacije in sinonim za kakovost ter učinkovitost.

Andis Izdelki

KEVIN.MURPHY

Skincare for your hair. Brezhibna kakovost izdelkov in skrb za okolje.

KEVIN.MURPHY izdelki

Vljudno vabljeni

Akademijo boste zapustili z novim znanjem s strani naših izkušenih frizerjev, vsem udeležencem pa omogočamo tudi možnost nakupa izdelkov Andis po ugodnih cenah. Udeležence spodbujamo k lastnemu razmišljanju, jim vlivamo motivacijo in omogočamo nenehno rast. Pridružite se številnim, ki so se že udeležili našega izobraževanja in izkušnjo opisujejo kot neprecenljivo. Prisluhnili bomo vašim željam in skupaj dorekli vsebino seminarja.

  Ime *

  Priimek*

  Letnica rojstva*

  Podjetje / Salon

  E-pošta*

  Kontaktna telefonska številka*

  Sporočilo / vprašanje