Cenik

Žensko striženje

od 39 EUR do 45 EUR
Zavedamo se, da sijoči in sveže ostriženi lasje poskrbijo za dvig samozavesti. Izkušena ekipa se prilagodi željam vsake posameznice in ji pomaga, da znova zasije. Naši frizerji obvladajo različne tehnike striženja, s katerimi bodo vaši lasje kot prerojeni.

Moško striženje

od 21 EUR do 25 EUR
Danes tudi moški zahtevajo striženje po zadnji modi in trendih. Profesionalna ekipa frizerjev ima odlično oko za detajle, nudi svetovanje in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z našim znanjem in ob upoštevanju vaših želja vam ustvarimo pričesko, kot ste si jo vedno želeli.

Balayage

po dogovoru
Balayage ali francosko “pometanje” ustvari naraven videz las z nežnim, komaj opaznim prelivanjem svetlih tonov. Tehnika je primerna tako za svetle kot temne lase ter za različne dolžine.

Prameni

od 65 EUR do 85 EUR
Če si želite spremembe, ki ni preveč drastična, so prameni odlična izbira. Lepo poudarijo obraz in naredijo oči opaznejše in svetlejše.

Toniranje

od 10 EUR do 30 EUR
Toniranje je prava izbira, če še ne veste, katero barvo bi izbrali. Barvni preliv se izpere po 6. do 8. pranjih, zato boste imeli dovolj časa za eksperimentiranje in izbiro popolnega odtenka.

Barvanje

od 40 EUR do 60 EUR
Izkoristite novo desetletje za zamenjavo barve in se poslovite od puste barve las. To vam omogočajo mavrica barv in izkušnje naših stilistov, ki bodo poskrbeli, da vaši lasje ponovno zaživijo. Cena ne vključuje fen frizure oz. striženja.

Nega

10 EUR
Izkušeni frizerji vam bodo svetovali, kakšna je pravilna nega za vaš tip las in vašim lasem povrnili lepoto in sijaj.

Fen

od 16 EUR do 22 EUR
Feniranje in oblikovanje ustvari bujnejšo pričesko, ki je primerna za vsak dan ali pa za večerne izhode in praznovanja.

Spenjanje

od 30 EUR do 50 EUR
Nudimo spenjanje in urejanje las za vsako priložnost. Z našim znanjem različnih tehnik boste zasijali na vaš poseben dan.

Sproščeno vzdušje v središču mesta

Naroči se na spletu