Aparati

Prikazovanje 1–9 od 13 rezultatov

 • Cordless T-Outliner

  220.00
  Prirezovalnik za brado odlikuje močan motor z več kot 7200 obrati na minuto. Primeren je za oblikovanje in suho britje. Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja preko 100 minut neprekinjenega delovanja, napolni pa se v le eni uri. LED lučka prikazuje raven napolnjenosti baterije. Možna je uporaba s kablom ali brezžično za večjo fleksibilnost. Komplet vključuje: 4 nastavke: 1,6 mm, 3,2 mm, 6,4 mm, 9,5 mm, premium stojalo za polnjenje z napajalnikom, krtačko za čiščenje in olje.
 • Cordless Uspro Li (-20%)

  130.00 104.00
  Vsestranski strižnik se ponaša z nizko težo za večje udobje. Njegova zmogljiva litij-ionska baterija nudi več kot 2 uri neprekinjenega delovanja, napolni pa se le v 90 minutah. Možna je uporaba s kablom ali brezžično. Komplet vključuje: 9 nastavkov: 1,6 mm, 3,2 mm, 6,4 mm, 9,5 mm, 12,7 mm, 15,9 mm, 19,05 mm, 22,2 mm, 25,4 mm, napajalnik, ščitnik za rezilo in olje.
 • Cordless Uspro Li Fade (-20%)

  130.00 104.00
  Visoko kakovosten in lahek strižnik z modnim dizajnom Andis Nation je enostaven za uporabo in izjemno zmogljiv. Napredna litij-ionska baterija nudi več kot 2 uri neprekinjenega delovanja, napolni pa se le v 90 minutah. Možna je uporaba s kablom ali brezžično. Komplet vključuje: 5 nastavkov: 1,5 mm, 2,4 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, napajalnik, ščitnik za rezilo, krtačko za čiščenje in olje.   Akcija velja od do razprodaje zalog!
 • GTX-EXO™ Cordless Li Trimmer

  240.00
  Visoko kakovosten prirezovalnik za brado odlikuje močan motor. Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja preko 100 minut neprekinjenega delovanja, napolni pa se v le eni uri. Možna je uporaba s kablom ali brezžično za večjo fleksibilnost. Komplet vključuje: 4 nastavke: 1,5 mm, 3 mm, 6 mm, 10 mm, premium stojalo za polnjenje z napajalnikom, zaščita za rezilo in olje. Tehnični opis: Narejeno v USA. Eno leto garancije.
 • Master Cordless

  240.00
  Strižnik odlikuje močan motor z več kot 7200 obrati na minuto in lahko aluminijasto ohišje. Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja preko 90 minut neprekinjenega delovanja, napolni pa se v le eni uri. LED lučka prikazuje raven napolnjenosti baterije. Možna je uporaba s kablom ali brezžično za večjo fleksibilnost. Komplet vključuje: premium stojalo za polnjenje z napajalnikom, ščitnik za rezilo in olje.
 • Nose Trimmer

  20.00
  Brezžični prirezovalnik je primeren za nosne dlake, obrvi in ušesne dlake. Rezila iz nerjavečega jekla so varna za uporabo in se enostavno očistijo. V kompletu prejmete zaščitni pokrovček, ki je še posebej priročen na potovanjih in eno AA baterijo.
 • Profoil Lithium Plus

  100.00
  Zmogljiv, tih in izredno lahek brivnik je kot nalašč za odstranjevanje strnišča. Zlata mrežica iz titana omogoča britje brez draženja. Litij-ionska baterija zagotavlja do 80 minut delovanja z enkratnim polnjenjem. Komplet vključuje: brivnik, premium stojalo za polnjenje, napajalnik, različne nastavke za vtičnice, krtačko za čiščenje in ščitnik za folijo.  
 • Profoil Lithium Plus GOLD

  110.00
  Zmogljiv, tih in izredno lahek brivnik je kot nalašč za odstranjevanje strnišča. Zlata mrežica iz titana omogoča britje brez draženja. Litij-ionska baterija zagotavlja več kot 60 minut delovanja z enkratnim polnjenjem. Komplet vključuje: brivnik, napajalnik, različne nastavke za vtičnice, krtačko za čiščenje in ščitnik za folijo.  
 • reSURGE Shaver

  180.00
  Eleganten in inovativni brivnik je zasnovan za najbolj gladko britje, mokro in suho. Ergonomska oblika zagotavlja boljši oprijem in manjšo obremenitev zapestja.