KEVIN.MURPHY

Skincare for your hair je nastala iz iste filozofije kot izdelki za nego kože, zato so izdelki KEVIN.MURPHY učinkoviti ter zagotavljajo breztežnost, krepkost in obstojnost. Pri iskanju sestavin za svoje izdelke so iskali podjetja, ki se ukvarjajo z mikro pridelavo, organskim gojenjem ali ekološko zanesljivimi metodami nabiralništva. Vse to z namenom zagotoviti liniji KEVIN.MURPHY najvišjo možno naravno kakovost.

Vitamini in aminokisline delujejo na zunanjo površino lasu in jo popravijo, tako las postane krepkejši, kar preprečuje nastajanje razcepljenih konic.

Vlažilna krema iz mangovega masla in masla Murumuru zgladi povrhnjico in lase postanejo mehkejši.

Izvlečki perujskega lubja, opičjega kruhovca, bambusa in pomarančnih cvetov napolnijo lase z vlago in občutkom breztežnosti.

Antioksidanti iz kakadujske slive, orhideje, lotosovih cvetov in puščavske limete zmanjšajo lomljivost las in na naraven način popravijo kemične poškodbe las.

Najbolj priljubljene kolekcije

Široka paleta linije COLOR.ME

Barvne linije COLOR.ME prinašajo inovativnost in izbiro v vsak salon. Barvni portfelj omogoča neskončne možnosti barv za lase. Umetniška mešanica znanosti v kombinaciji s skrbno izbranimi naravno pridobljenih sestavinami.

Poleg barvne linije COLOR.ME ponuja KEVIN.MURPHY široko linijo demi permanetnih barv COLOR.ME GLOSS.  Ta vrsta barve je odlična za izboljšanje naravne barve, osvežitev barve, toniranje ali za korekcijo. Zasnovana je kot barva in nega v enem. Vaši lasje bodo pobarvani, negovani in nahranjeni.

V podjetju KEVIN.MURPHY se zavedajo resnosti nevarnih podnebnih sprememb, zato z odločitvami pomagajo pri varovanju okolja.

  • Embalaža je kvadratne oblike, da ima večjo prostornino. Za njeno izdelavo porabijo 40% manj plastike.
  • Embalaža je biorazgradljiva ali jo je mogoče reciklirati.
  • Uporabaljajo naravne sestavine iz trajnostnih in obnovljivih virov.
  • Vsi KEVIN.MURPHY izdelki za lase so brez sulfatov in parabena.
  • Izdelki niso testirani na živalih, amapk preiskuse izvajajo na modelih.
  • Green team je skupina ekološko usmejenega osebja pri podjetju Kevin Murphy, ki nenehno raziskuje nove načine za ohranjanje zavezanosti okolju.